Dosya Yükleniyor. Lütfen Bekleyiniz...



Facebook
Twitter
Başa Dön

Yıldız yaratan tenis turnuvası “American Express İstanbul Challenger” başladı.

26 Kasım 2013 , Salı 15:24
“Türkiye’nin Wimbledon”ı olarak kabul edilen American Express İstanbul Challenger Tenis Turnuvası, 10 Eylül Salı günü düzenlenen basın toplantısının ardından başladı. Toplantıda; TED Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tınaz, Garanti Ödeme Sistemleri Pazarlama Koordinatörü Cem Dal, Türkiye’nin bir numaralı erkek raketi Marsel İlhan, turnuvanın bir numaralı seribaşı ve dünya sıralamasında 23 numarada yer alan İspanyol raket Guillermo Garcia-Lopez, turnuva direktörü Dr. Cem Tınaz ve Mövenpick Hotel İstanbul Genel Müdürü Frank Reichenbach hazır bulundu.
 
Turnuva kapsamında, dünya sıralamasında puan yükseltmek için, eleme turu, ana-tablo ve çiftler dahil olmak üzere, 8 günde 3 set üzerinden 55 maç oynanacak. ATP sıralamasında halen 180. (en yüksek sıralaması 87) olan Marsel İlhan, ülkesindeki ilk şampiyonluğunu arayacak. İki sene önce ilk katıldığı turnuvada, dolu tribünler önünde çiftler finalisti olan İlhan, bu yıl teklerde şampiyon olmak için korta çıkacak.
 
TED Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tınaz: “İstanbul Challenger Uluslararası Tenis Turnuvası ülkemize, organizasyon kalitesi anlamında bir dünya birinciliği armağan eden yegane spor etkinliğidir. 2003 yılında yapılan turnuvamız dünya üzerinde 44 ülkede yapılan 129 Challenger turnuvası arasında 1. seçilerek “2003 Challenger ödülü”ne layık görülmüştür. Başta ana sponsorumuz Garanti Bankası American Express ve Türkiye Tenis Federasyonu olmak üzere her zaman yanımızda olan ve Türk tenisine destek veren tüm sponsorlarımıza teşekkür ederiz.” dedi. Prof. Dr. Tınaz, turnuva süresince yaşanacak heyecana ortak olmak üzere tüm tenisseverleri TED Kulübü kortlarına davet etti.
 
Garanti Ödeme Sistemleri Pazarlama Koordinatörü Cem Dal, ““Dünyanın her yerinde ayrıcalıklar sunan American Express markasının, 7 yıldır Türkiye’deki tek temsilcisi olarak, bugün burada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Garanti Bankası olarak, American Express kart sahiplerinin de ilgi duyduğu golf, kayak, binicilik gibi prestijli spor dallarına sponsorluk desteği sağlıyor, özellikle de tenisi yakından takip ediyoruz. TED ile beraber, 1948’den bu yana başarıyla gerçekleştirilen TED Open turnuvasının devamı niteliğindeki Challenger Tenis Turnuvası’nın, 5 yıldır İstanbul’da düzenlenmesini sağlıyoruz. American Express markamızla, tenisin geniş kitlelere ulaşmasına ve ülkemizde genç tenisçilerin yetişmesine katkı sağlamak, bizi son derece mutlu ediyor.” dedi.
 
American Express İstanbul Challenger Uluslararası Tenis Turnuvası’nın resmi konaklama sponsorluğunu bu yıl da Mövenpick Hotel Istanbul üstleniyor. Mövenpick Hotel İstanbul Genel Müdürü ve Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach, “ Bu yıl da American
Express İstanbul Challenger Uluslararası Tenis Turnuvası’nın resmi konaklama sponsoru olmaktan gurur duyuyoruz. Movenpick Hotel İstanbul kapılarını açtığı 2003 yılından bu yana TED Spor Kulübü tarafından düzenlenen turnuvalarda katılımcılara ev sahipliği yapıyor. Konuklarımızı, İsviçre mükemmelliyetçiliğini Türk konukseverliğiyle birleştiren kişiye özel hizmet anlayışımızla ağırlıyoruz. Tüm sporculara başarılar diliyor, tenisseverleri bu heyecana ortak olmaya davet ediyorum.” dedi.
 
Yasal Uyarı: halklailiskiler.com sitesinde yayınlanan yazılı ve görsel içeriğin tüm hakları halklailiskiler.com'a aittir. Kaynak gösterilse dahi herhangi bir içeriğin tamamı izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alınan içeriğin bir bölümü halklailiskiler.com’a link verilerek kullanılabilir.
Yorum Yazın