Dosya Yükleniyor. Lütfen Bekleyiniz...



Facebook
Twitter
Başa Dön

TBWAISTANBUL’da atamalar

14 Kasım 2012 , Çarşamba 11:27
TBWAISTANBUL’da atamalar

Reklam ajansı TBWAISTANBUL’un yönetiminde atamalar gerçekleşti.

9 senedir TBWAISTANBUL’da çalışmakta olan ve şu anda Marka Grubundan Sorumlu Ajans Başkan Yardımcısı görevini yürüten Burcu Özdemir Kayımtu, Genel Müdür (Managing Director) pozisyonuna atandı.
 
12 senedir TBWAISTANBUL’da Stratejik Planlama bölümünde görev alan Toygun Yılmazer, Stratejik Planlamadan Sorumlu Ajans Başkan Yardımcısı görevinden, Chief Strategy Officer (CSO) görevine atandı. Toygun Yılmazer yeni görevinde, TBWAGROUP bünyesindeki şirketlerin Stratejik Planlama departmanlarının birleşimiyle oluşturulan START yapılanmasının da liderliğini üstlenecek.
 
6 senedir TBWAISTANBUL’da çalışmakta olan İlkay Gürpınar, Kreatif Ekipten Sorumlu Ajans Başkan Yardımcısı görevinden, mevcut TBWA markalarının sorumluluğunun yanı sıra, TBWA global yaratıcı işlerinde ve yönetiminde de aktif rol alacağı Chief Creative Officer (CCO) görevine atandı.
 
5 senedir TBWAISTANBUL’da çalışmakta olan Emre Kaplan, Kreatif Direktör pozisyonundan, yönetsel alanda da aktif olacağı Executive Creative Director (ECD) görevine getirildi.
 
Yine bu büyük başarıda rol oynayan, ajansın değerli çalışanlarından, 4 senedir Kreatif Direktör olarak çalışan Volkan Karakaşoğlu ve 5 senedir Stratejik Planlama Direktörü olarak görev alan Tuğyan Çelik ise, tüm TBWA kararlarının alınmasında birebir aktif olan, CEO Cem Topçuoğlu liderliğindeki 7 kişilik TBWA yönetim ekibine katıldı.


Yorum Yazın