Dosya Yükleniyor. Lütfen Bekleyiniz...



Facebook
Twitter
Başa Dön
  • Anasayfa >
  • "Stakeholder" kuramını ilk ortaya atan Prof. R. Edward Freeman ilk kez Türkiye'de!

"Stakeholder" kuramını ilk ortaya atan Prof. R. Edward Freeman ilk kez Türkiye'de!

13 Ekim 2011 , Perşembe 10:43
"Stakeholder" kuramını ilk ortaya atan Prof. R. Edward Freeman ilk kez Türkiye'de!

Tüm dünyadan CEO'ların yakından izlediği en saygın akademisyenlerden biri olan Prof. R. Edward Freeman, 2 Kasım'da Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi desteği ile Sabancı Center Hacı Ömer Konferans Salonu'nda Exclusive Line Konferans serisi kapsamında ilk kez Türkiye'ye geliyor.

Freeman, "Stakeholder Theory - The State of the Art" kitabı ile mevcut düzenin kurallarını bozup yeni şifresini sunarken, global dalgalanmalar ve ekonomik kriz içindeki dünyanın düzeni yeniden kuruluyor.

Şirket kurucu ve hissedarları, yönetim kurulu üyeleri, CEO'lar, üst düzey yöneticiler, grup başkanları, direktörler, müdürler, kamu kuruluşlarının üst düzey yöneticileri, sivil toplum kuruluşları, meslek örgütleri, dernek başkanları ve genel müdürlerin katılımıyla gerçekleşecek konferans için detaylı bilgilere http://edu.sabanciuniv.edu/conferences adresinden ulaşabilirsiniz.



Yorum Yazın