Dosya Yükleniyor. Lütfen Bekleyiniz...



Facebook
Twitter
Başa Dön
  • Anasayfa >
  • Radyo Kuzey'de yeni bir isim...

Radyo Kuzey'de yeni bir isim...

25 Ekim 2011 , Salı 09:34
Radyo Kuzey'de yeni bir isim...

Vatan Gazetesi eski Genel Yayın Müdürü Yardımcısı Atilla Güner, Ağustos'ta yayın hayatına başlayan Radyo Kuzey'de program yapmaya hazırlanıyor.

Güner, 26 Ekim'den itibaren hafta içi her gün saat 18.00 - 19.30 saatleri arasında "Atilla Güner ile Akşam Postası" isimli programı yapacak. Programın sloganı ise "Yeni bir platform, yeni bir soluk..."

Program hakkında açıklama yapan Radyo Kuzey, "Siyasetten ekonomiye, gündelik hayattan, yarının gündemine, İnsana dair her şey.. Öne çıkanlar, konuşulanlar, gündemin kodları, uzman konuklarla Ankara'nın nabzı...Derinlik analizleri... Sosyal medyada gündem... Sahne ışıkları altında ve ekranda yaşananlar bu kuşakta kendine yer bulacak" denildi.

Programın editörlüğünü Cengiz Erdil yaparken, programda haftanın belirli günlerinde canlı bağlantılar ve konuklar olacak. Programda yorumcu olarak, "Ankara Gündemi'nde Vatan Gazetesi yazarı Murat Çelik, "Ekonomi ve Çalışma Hayatı"nda ekonomist ve Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mustaga Sönmez, "Dünya Turu"nda Vatan Yazı İşleri Müdürü Uğur Koçbaş, magazin gündeminde Süper Kulüp program yapımcısı Ömür Varol yer alacak.



Yorum Yazın