Dosya Yükleniyor. Lütfen Bekleyiniz...



Facebook
Twitter
Başa Dön
  • Anasayfa >
  • MARKA 2011 iz bırakan konuşmalar ve süprizlerle başladı...

MARKA 2011 iz bırakan konuşmalar ve süprizlerle başladı...

15 Aralık 2011 , Perşembe 18:53
MARKA 2011 iz bırakan konuşmalar ve süprizlerle başladı...

Yürekli tarafından, Yapı Kredi Worldcard ana sponsorluğunda bu sene 12.’si düzenlenen MARKA Konferansı, Swissotel the Bosphorus İstanbul’da başladı. İki gün sürecek konferansın açılış konuşmasını AB Bakanı Egemen Bağış yaptı. MARKA 2011'de, kariyerleri uluslararası başarılarla dolu dünyaca ünlü konuşmacıları bir araya geldi.

MARKA Konferansı Yürekli Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Yürekli Şengör’ün konuşmasıyla başladı. Yürekli Şengör konuşmasında, “Bu yılın programında yer alan tüm seanslar marka yönetim ekiplerinin ihtiyaçları düşünülerek özel olarak, ince ve detaylı bir çalışmayla hazırlandı. MARKA 2011’de bu yıl 23 konuşmacı var. Seanslar dinamik ve kısa. Hepsi çok özel, bilgi dolu, ilham ve motivasyon veren seanslar olarak iz bırakacak. Hiçbir dakikası kaçırılmayacak bir MARKA Konferansı deneyimi sizleri bekliyor” dedi.

Konferans, BJ Cunningham'ın moderatörlüğü ile gerçekleşti. MARKA 2011'in ilk konuşmacısı ünlü tasarım yıldızı, çağdaş endüstriyel tasarımın lideri olarak bilinen, Apple Tasarım Direktörlüğü’nü yürütmüş, Ammunition Group-Kurucu, Yaratıcı Direktörü Robert Brunner'dı.

MARKA 2011’in bu yıl keynote / ana düşünce konuşmasını Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış yaptı. Aynı zamanda MARKA 2011’in açılış konuşması olan bu seansta Bağış, Türkiye’nin AB politikasını, kendisinin kişisel izlenimleri ve görüşleriyle destekleyerek sundu. AB’li olmak veya olmamak senaryoları masaya yatırılırken, bu sürecin markaların geleceğine etkileri farklı boyutlarıyla ele alındı.

Bu yıl 10. kez Marka Konferansı’nın ana sponsorluğunu üstlenen Türkiye’nin ilk kredi kartı World, 20. yaş gününü özel bir sürprizle kutladı. Dünyada en başarılı Marilyn Monroe benzeri olarak kabul edilen Suzie Kennedy, Marka Konferansı’nda sahne alarak Vadaa için şov sergiledi.

MARKA 2011, World ile birlikte iki değerli markanın daha 20. Yıl kutlamalarına sahne oldu. MARKA 2011 ve katılımcılar; moda tasarımcıları Ayşe-Ece Ege kardeşlerin yarattığı Dice Kayek markası ile Türkiye’nin başarılı ve büyük markalarından Mavi’ye “İyi ki doğdun!” dedi.

MARKA 2011’in ilk gününün merakla beklenen konuşmacılarından biri de Kim Winser’dı. Perakende moda dünyasının efsane yöneticilerinden biri olarak anılan Kim Winser, katılımcılara M&S, Pringle, Acquascutum, Agent Provocateur gibi büyük markalarda yaşadığı yöneticilik süreçlerini anlattı.

Winser'ın ardından Nestlé Türkiye’nin CEO'su Dr. Hans-Ulrich Mayer, “geleneksel kurumsal sosyal sorumluluk anlayışının ötesine geçme gerekliliği” ana fikrini taşıyan "Kurumsal Sosyal Sorumluluk Yaklaşımına Yeni Bir Bakış - Paylaşılan Değer Yaratmak" başlıklı konuşmasını yaptı. Aynı seansta Nestlé Türkiye Çikolata ve Şekerleme Genel Müdürü Devrim Cöbek de konuştu.

VitrA Pazarlama Direktörü Berna Erbilek'le Ultra RPM Kurucu Ortağı Yaratıcı Yönetmen Hakkı Mısırlıoğlu'nun yaptığı sunumu ise pazarlama ve reklam ekiplerinin uyumunun bir markaya neler katabileceğinin canlı kanıtı oldu.

MARKA 2011’in ilk günü, İngiltere’nin en renkli ve başarılı yöneticilerinden, Aviva Pazarlama ve İletişim Başkanı, Yürütme Kurulu Üyesi Amanda Mackenzie’nin konuşmasıyla son buldu.

MARKA 2011 16 Aralık’ta Swissotel the Bosphorus İstanbul’da devam edecek.


Medya
GALERİ

Yorum Yazın