Rapportive tarafından yapılan açıklamaya göre, Linkedin tarafından kendilerine resmi teklif yapıldı.
Çoğu kişi tarafından kullanılan Rapporitve tarafından Gmail içerisinde sağ tarafta oluşturulan bir pano ile e-posta listesindeki kişilerin diğer tüm sosyal ağlardaki ilerinizi görmesi sağlanıyor.
Rapportive Linkedin’in bir parçası olacak
Yapılan anlaşmaya göre Rapportive Linkedin’in bir parçası olacak. Linkedin tüm Rapportive çalışanlarını kendi çatısı altında toplayacak ancak bu çalışanlar Rapportive’i geliştirmeye devam edecekler Anlaşma ile ilgili dedikodular uzun zamandır ortalarda dolaşıyordu, hatta Linkedin ile ortak çalışmalar yapılmıştı.
Rapportive’den Rahul Vohra şunları söylüyor: “Ortaklığımız sırasında Linkedin’i daha iyi tanıma fırsatı bulduk. Karşımızda yüksek beceriye sahip işine son derece konsantre bir ekip bulduk. Görüşlerimizin fazlasıyla birbiriye örtüştüğünü düşünüyoruz. Linkedin özellikle üyelere öncelik veren, tek amacı üyelerinin daha başarılı olmasını isteyen bir şirket.”







