Türkiye Halkla İlişkiler Derneği – TÜHİD tarafından 46 yıldır meslek içi dayanışma sağlayarak sektörün gelişmesi amacıyla gerçekleştirilen faaliyetlere bir yenisi daha eklendi. Bu kapsamda, 2018 yılı itibariyle İletişim sektörünün profesyonelleri, iş dünyasının temsilcileri ve genç iletişimciler her ayın son cuması “TÜHİD Connect” etkinliğinde bir araya gelecek. Birincisi, 26 Ocak 2018 Cuma sabahı Kanyon Starbucks’ta gerçekleşen etkinliğin ikincisi 23 Şubat 2018 Cuma günü düzenlenecek.
TÜHİD Yönetim Kurulu Başkanı Gonca Karakaş TÜHİD Connect’e ilişkin yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “TÜHİD Connect etkinliğinin aynı sektöre emek verenleri ve sektöre hazırlanan gençleri bir araya getirmek, kaynaştırmak, sektör ağını genişletmek ve doğru bir sinerji oluşturmak için faydalı bir platform olacağına inanıyoruz. Bu etkinlikle amacımız sektörümüzün birbirine yabancı olmaması, paylaşması ve konuşması. Bu doğrultuda iletişim mesleğine gönül verenleri, bu sektörde olmak isteyenleri ve sektörümüzü tanımak isteyenleri TÜHİD Connect’e bekliyoruz.”
Ayrıca, TÜHİD Yönetim Kurulu Başkanı Karakaş, TÜHİD Connect’in ikincisinin 23 Şubat Cuma günü sabah 8.00-10.00 saatleri arasında gerçekleşeceğini ve etkinlik programının önümüzdeki günlerde www.tuhid.org sitesinden duyurulacağını sözlerine ekledi.