Damat Özel Dikim reklam filminde “En İyi”ler buluştu!
Damat Özel Dikim, eşsiz kalitesini ve benzersiz hizmetini “Sadece En İyisi” sloganı eşliğinde yeni reklam kampanyası ile vurguluyor. En İyi’ler En İyi’nin peşinden gider” sözleri ile Damat Özel Dikim’in üstün kalitesine dikkat çeken filmin başrolünde tiyatro, sinema ve televizyon dünyasının dev ismi Kerem Alışık yer alıyor. Alışık’ın usta bir şefi canlandırdığı reklam kampanyası, “özel dikim ve yemek” arasındaki sanatsal bağı modern bir atmosfer kurgusunda ele alıyor.
En İyi’ler En İyi’nin peşinde…
Damat Özel Dikim reklam filminde anlatım, Kerem Alışık’ın “Takım elbise dikmek ve yemek yapmak, fena halde birbirine benzer. İkisi de ustalık ister. Ustalığını malzeme seçerken konuşturursun” betimlemesiyle başlıyor.
Film, sanatçının “En iyisini bulmalısın. İyi malzemeyi en iyi şekilde işlemelisin. Hepimizin damak tadı aynı mı? Fark yaratmalısın. İmzanı detaylarla atarsın” sözleriyle Damat Özel Dikim’in eşsiz kalitesine atıfta bulunuyor.
Reklam filmi, finalde Kerem Alışık’ın “En İyi’ler, En İyi’nin peşinden gider. Damat Özel Dikim, Sadece En İyisi” sözleri ile Damat’ın kişiye özel ihtiyaç ve isteğe göre sıfırdan dikim hizmeti sunduğu Özel Dikim’de “En İyi” marka olduğunu hafızalara kazıyor.
“Damat Özel Dikim, Sadece En İyisi” reklam filmi, Aka Prodüksiyon imzası taşıyor.
Orakçıoğlu: “Alışık’ın sanatı yücelten yaklaşımı, müşterilerimize verdiğimiz değeri yansıtıyor”
Damat markasının bünyesinde olduğu Orka Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu “Lüks erkek giyimde bir dünya markası olan Damat’ın Özel Dikim’deki eşsiz kalitesi ve usta terzilik sanatıyla, alanının duayenleri arasında yerini alan Kerem Alışık’ın sanat tecrübesinin sinerjisi, beyaz perde tadında bir reklam filmi ortaya çıkardı. Kerem Alışık için adeta bir nefes kadar önemli olan sanatı yücelten yaklaşımı, Damat’ın müşterilerine verdiği değeri ve özeni reklam filminde en güzel şekilde yansıtarak taçlandırdı” diyor.
Alışık: “Rahat bir şıklığı seçmeye çalışıyorum”
Kendine has şık stili ile dikkat çeken Kerem Alışık, Damat ile iş birliği ve moda ile ilişkisini şu sözlerle anlatıyor: "Güçlü bir markayla bir araya geldiğim için mutluyum. Moda tutkum geçmiş yıllara dayanıyor. Zaman zaman rahatlıkla şıklık arasında bir seçim yapmak zorunda kaldığım oluyor. O zaman rahat bir şıklığı seçmeye çalışıyorum. Nasıl giyindiğin, nereden giyindiğin seni tanımlayan unsurlardan biri. İyi seçim yapmalısın. Kim olduğunu, nasıl biri olduğunu, kafası anlatır insanın, kıyafeti değil ama kıyafetine de kendini anlatma fırsatı verebilmeli insan.”
Damat Özel Dikim ile en prestijli kumaş seçkisi ile eşsiz hizmet…
Damat Özel Dikim’de dünyanın en prestijli kumaş seçkisi, eşsiz ve usta terzilik eşliğinde müşterilerin kendi kalıbına, ölçülerine ve istediği kumaşlara göre sıfırdan takım elbise, smokin ve gömlekler tasarlanıyor.
En önemli noktalarından biri “kişiye özel ölçü alımı ve kalıp çıkarma” olan Damat Özel Dikim, dünyanın en iyi kumaşları, malzemeleri ve aksesuarları eşliğinde usta terzilik deneyimi ile mükemmel bir hizmet sunuyor. Gömlek düğmelerinde sedef, takım elbise düğmelerinde ise coroza ve fildişi gibi sürdürülebilir malzemeler kullanılıyor.
Damat Özel Dikim’de ayrıca müşterilerin tercihine göre gömlek ve ceket içine özel nakışla isim, soy isim ve ismin baş harfi yazılabiliyor. Aynı şekilde isme ya da ismin baş harfine göre kol düğmesi hazırlanabiliyor. Yine müşteriler kendilerinin ya da sevdiklerinin tarzına uygun olarak kişiye özel aksesuar tercihi yapabiliyor.
Özel Dikim hizmeti, Nişantaşı, Suadiye ve İstinye Park Damat Tween mağazalarında değerli müşterilerini bekliyor.
Damat Özel Dikim: Sadece En İyisi!
Reklamveren: Damat Tween
Pazarlama Grup Başkanı: Büşra Orakçıoğlu
Pazarlama İletişimi Müdürü: Yasemin Yazıcı
Görsel İletişim Animasyon Yönetmeni: Ohannes Gökçeoğlu
Pazarlama İletişimi Ekibi: Özge Kırtepe, Kübra Çetindaş ,Ebru Nesrin Saraç, Zeliha Sönmez, Elif Naz Oktay, Umut Şen, Eda Bağatur
Creative Agency: AKA
Creative Director: Caner Apaydın (Vayb)
Strategic Planning: Öykü Karalıbağlı
Art Director: Betül Karakış
Director: Kadircan Kulbay
Production Company: AKA Production
Producer: Aslı Kızmaz
Executive Producer: Fatih Karabaş
Dop: Melik Uslu
Food Styling: Selçuk Ayer
Art Director: Erhan Gültekin
Post Production: Roots Production
Photographer: Fırat Koçak
Stylist: Başak Özdemir
Makeup: Neriman Eröz
Hair: Hasan Daşdöğen
Reklam filmi