Dosya Yükleniyor. Lütfen Bekleyiniz...



Facebook
Twitter
Başa Dön
  • Anasayfa >
  • Azra Akın, Pepsi Ramazan sofrasını kendi elleriyle kurdu

Azra Akın, Pepsi Ramazan sofrasını kendi elleriyle kurdu

12 Temmuz 2012 , Perşembe 16:06
Azra Akın, Pepsi Ramazan sofrasını kendi elleriyle kurdu

Pepsi’li ilk reklam filminde yaptığı dans ile adından hayli söz ettiren Azra Akın, bu kez Ramazan kampanyası için kamera karşısına geçti ve iftar sofrasını kendi elleriyle kurdu. Yalova “Su Düşen Şelalesi”nde gerçekleştirilen çekimler için suyun içerisinde bir Pepsi İftar sofrası hazırlandı. Gün boyu süren çekimlerde suyun içerisinde saatlerce çalışan Azra Akın, oynadığı bu reklam filmiyle bir kez daha dansta ve modellikte olduğu gibi oyunculukta da başarılı olduğunu gösterdi.

Yönetmenliğini Umut Aral’ın yaptığı Pepsi reklam çekimlerinde kendi elleriyle Ramazan sofrası kuran Azra Akın’ın özellikle böreklere dokunmamak için epey zorlandığı görüldü.

Azra Akın, “Pepsi Yaşatır Seni” sloganıyla çekilen yeni reklam filmi buluşmasını şöyle anlattı:

“Aile bambaşka”
“Her reklam filmi çekiminde ayrıca heyecanlanıyorum fakat bu seferki bir aile buluşması, aile sofrası oldu. Çok sıcak ve çok içten bir ortamda keyifle rol oynadım."

Yalova’da gerçekleştirilen Pepsi reklam çekimlerine Yalova halkı da büyük ilgi gösterdi. Azra Akın da bu ilgiyi karşılıksız bırakmayarak onlarla sohbet etti ve minik hayranlarıyla da resim çektirmeyi ihmal etmedi. Reklam filminde ailesini canlandıran tüm oyuncu arkadaşlarıyla da sıcak ve samimi diyaloglar kuran Akın, yaşlı rol arkadaşının başörtüsünü düzelterek kendisine yardımcı oldu.

 



Yorum Yazın