Dosya Yükleniyor. Lütfen Bekleyiniz...



Facebook
Twitter
Başa Dön

2015′in en güçlü markası Lego oldu

24 Şubat 2015 , Salı 10:28
2015′in en güçlü markası Lego oldu
Strateji danışmanlığı Brand Finance’ın araştırmasına göre 2015’in en güçlü markaları sıralamasında Lego ilk sırada yer aldı.
 
Markaların finansal özellikleri ile beraber samimiyet, sadakat, promosyon, çalışan memnuniyeti gibi özelliklerine göre belirlenen yıllık listede Ferrari’nin tahtını sallandıran Lego oldu. Listede ikinci sıraya PWC, üçüncü sıraya ise Red Bull yerleşti.
 
Araştırmaya göre, markaların hızlı büyümesinde Twitter, Facebook ve Baidu gibi sosyal networklerin kullanımı etkili oldu.
 
Brand Finance ayrıca markaların finansal data bilgilerine dayanarak dünyanın en değerli markalarını da belirliyor. Teknoloji markalarının egemenliğindeki listede birinciliği Apple alırken, Samsung, Google ve Microsoft onu takip etti.
 
İşte 2015’in en güçlü markaları
 
1. Lego
2. PWC
3. Red Bull
4. McKinsey
5. Unilever
6. L’Oreal
7. Burberry
8. Rolex
9. Ferrari
10. Nike
 
Kaynak
Campaigntr.com
Yasal Uyarı: halklailiskiler.com sitesinde yayınlanan yazılı ve görsel içeriğin tüm hakları halklailiskiler.com'a aittir. Kaynak gösterilse dahi herhangi bir içeriğin tamamı izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alınan içeriğin bir bölümü halklailiskiler.com’a link verilerek kullanılabilir.
Yorum Yazın